Uusi päävalmentaja selvillä

Joukkuetta sen perustamisesta asti menestyksekkäästi valmentanut Petri ”Velho” Intala on ilmoittanut jäävänsä sivuun joukkueen päävalmentajan paikalta henkilökohtaisiin kiireisiin vedoten.

Uudeksi päävalmentajaksi on nimitetty Janne Malmi, ja hän aloittaa tehtävässään välittömästi. Seuraavassa uuden päävalmentajan haastattelu:

Onnittelut Janne, millä mielin otat pestin vastaan?
– Kiitokset! Hyvillä mielin tässä ollaan ja ylimmälle sarjatasolle varmaan kaikkien valmentajien tavoitteet on lajista riippumatta, joten sikäli pitää olla kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Taustaryhmä on kokonaisuudessaan laaja ja osaava, joten näin saadaan valmentajille jaettua vastuuta.

Millaisen PeePeen haluat nähdä ensi kaudella?
– PP-70 on aina esittänyt vauhdikasta futsalia, jossa pelaajia kannustetaan olemaan luovia ja virheitä pelkäämättömiä. Varmasti ensi kaudella tullaan näkemään taisteleva ja loppuun asti yrittävä joukkue joka pelaa vauhdikasta futsalia. Pelaajien yksilö- ja taktisten taitojen kehittämiseen tullaan panostamaan ja tässä nimenomaan tulee isosti esille taustaryhmän leveys.

Entä mitä mieltä olet PeePeen kotiotteluiden siirtymisestä Pirkkahallista Tesomalle?
– Hyvä että kotiottelut päästään pelaamaan Länsi-Tampereella Tesoman uudessa urheiluhallissa. Sikälikin se on hienoa, että seura pääsee pelaamaan kotiottelunsa kotikonnuillansa! Tervetuloa kaikki kannustamaan joukkuetta ja nöyrästi mennään, mutta ketään ei nöyristellä!

Muu taustaryhmäkin on hahmottunut. Pitkäaikainen PP-70:n päävalmentaja Petri Intala hoitaa tällä kaudella Liigassa joukkueenjohtajan tehtävät. Puolestaan pitkäaikaisen joukkueenjohtajan Jarmo Virran taakka puolittuu, kun vastuulle jäävät kotiotteluiden järjestelyt sekä seurajohtajan tehtävät.

Valmennuspuolelle Janne Malmi saa avukseen viime talvelta tutut Pasi Hovin sekä Jarkko Jousmäen. Uutena ryhmään tulee Jussi Ahokas, joka on aiemmin toiminut pitkään Ylöjärvellä miesten ja naisten valmentajana sekä viime kaudella PP-70:n poikien valmentajana.